Tips & tricks

Nedenfor har vi samlet en række tips og tricks til at komme godt i gang med app’en. Har du nogle gode ideer og erfaringer er du meget velkommen til at dele dem med andre her på hjemmesiden.

Ideer til præmier
–En tur i skoven
–En overraskelse i madpakken
–Morgenmad på sengen
–Blive i nattøj en hel dag
–Besøge mormor
–En stafet

Hvordan kan du som forælder understøtte dit barn i spillet
– Sørge for at tøjet ligger parat
– Vælg ikke for mange aktiviteter ad gangen
– Vær klar til at hjælpe med at børste tænder
– Aftal med barnet hvad der ligger i de enkelte aktiviteter, eks. ”morgenmad”. Betyder det at barnet bare skal være klar til morgenmad, hjælpe til med at dække bordet til morgenmad eller?
– Brug spillet som motivation til at komme i gang igen. Har dit barn eks. spist morgenmad og glemt alt om spillet, så giv dit barn et hint om at spillet stadig er i gang.
– Brug den ekstra tid I får til at lave noget sammen om morgenen. Det kunne være at læse en historie.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/godoitkids.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

34 thoughts on “Tips & tricks

 1. Jeg har 2 kommentarer til jeres ellers udmærkede app. Man skal altid børste tænder i 2 min. Det kan børn lige så godt lære fra starten, så på punkt skal jeres app ændres til at tælle ned fra 2 min. gerne med små markeringer ved 30 sek.! En anden ting jeg synes kunne være rart var hvis man ikke var så låst i rækkefølgen, og det kunne være endnu mere rart hvis man kunne tage tid på 2 børn på en gang, vi har i vores husholdning kun 1 til at bruge appen på.

  • Kære Marie Louise
   Tusind tak for dine kommentarer til vores app som vi gerne vil give dig lidt respons på. Vedr. tandbørstningen – helt enig. Som den fungerer nu, tælles der op til 2 minutter – og jo længere tid man børster, jo flere stjerner får man. Hos os virker det helt perfekt – så med app’en bliver der altid børstet i 2 minutter. Vedr. låsning i rækkefølgen, så kan du altid gå ind og ændre rækkefølgen af aktiviteterne såfremt I laver om på jeres morgenrutiner eller evt. vil have flere/færre/andre aktiviteter med. Ideen med app’en er dog at hjælpe med at skabe struktur og genkendelighed for børnene, så som udgangspunkt er det ikke hensigten at man skal lave om i rækkefølgen dag efter dag, men gøre det over tid når barnet er klar til næste skridt.
   Hvis I kun har 1 Ipad – har I måske en Iphone eller Ipod Touch ? Så kunne I lade barn nr. 2 bruge denne.

   Mange hilsener fra
   Lone og Peter

 2. Hej
  Først og fremmest ros til jeres app som min datter på 3,5 år netop er begyndt at bruge. I starten med meget hjælp men allerede på 2. dagen klarede hun flere ting helt selv. Og var meget stolt! Det var belønning nok i sig selv 🙂
  Jeg håber at der i næste opdatering bliver flere valgmuligheder for at designe gøremål. Jeg savner fx rigtig meget en “tag sko og jakke på” som sidste gøremål inden vi skal ud af døren.
  I mit daglige virke arbejder jeg på efterskole for unge med særlige behov. Her kunne app’en være aktuel for nogle af mine elever.

 3. Hejsa.

  Da vi prøvede den, var min datters første kommentar at man da skal vaske hænder bagefter man har været på toilettet og ikke først. Kan se i ovenstående mail at man kan ændre rækkefølgen. Mit spørsmål er hvor gør man det henne???

  Mvh. Elva

  • Det gør du i opsætningsdelen (det lille tandhjul nederst til venstre når du har valgt spiller). Vi har netop lavet en lille tutorial-video, hvor du kan se hvordan man gør. Den ligger under fanebladet App’en”.
   Der er også lagt en lille video ud på forsiden.

   Venlig hilsen
   Lone & Peter

 4. Har downloadet i går, tror det bliver godt, har dog allerede et udviklingsønske, muligvis er jeg bare langsom men …Mit barn har øreproblemer for tiden og skal derfor hver morgen puste en ballon op med næsen fem gange (et andet godt design til børn) jeg tror jeres app ville vinde ved, at man selv kunne tilføje punkter som f.eks. at en diabetiker skal huske at sprøjte sig og alt muligt andet som I ikke kan designe på forhånd…

  • Hej
   Tak for input, som vi også har hørt fra flere andre familier. Så det kommer i en snarlig ny version af App’en.

   Mange hilsener fra Lone og Peter

   • Det glæder vi os rigtig meget til her i familien. App’en er bare en super god ide, med mulighed for selv at designe ( eller blot skrive skrive ny tekst til en række prædefinerede billeder ) ville App’en være tæt ved komplet. Håber det lykkes for jer

    • Det er ved at blive lavet. Har du den betalbare version af app’en bliver det automatisk opdateret i næste version.
     Hilsen fra Peter

 5. Hej! Jeres app lyder super, men jeg kan ikke se at jeg med en android smartphone kan købe den. Har jeg forstået det rigtigt? Hvis det ikke er muligt er det et stort ønske at app’en bliver tilgængelig til tablets og smartphone der ikke er Appelprodukter.

  • Hej Linda
   Der er efterhånden rigtig mange der har efterspurgt en Android-version af Morning Kids App’en. Og det er på tegnebrættet til efteråret.

 6. Stort ønske herfra er at kunne bruge appen til min 11 årige ADHD søn. For det første at kunne tilføje flere opgaver som man selv designer. For det andet at kunne lægge egne billeder ind – både som “profil”billede og som opgavebilleder – de billeder I har er for nuttede til min store søn.
  Ellers er det en fantastisk App som vi bare gerne vil have til Android.
  Vh

  • Hej Anne
   Tusind tak for din mal. Vi er faktisk ved at lægge sidste hånd på udvidelsesdelen til app’en og dine ønsker vil blive taget med.
   Mange hilsener fra Lone og Peter

  • Vi sætter dig straks på mailinglisten. Og kender du andre Android-brugere der kunne have interesse i Morning Kids, så videresend gerne deres mail til os.

   Derudover kan vi anbefale dig og andre interesserede at linke op til vores facebookgruppe, hvor vi løbende poster sidste nyt. Den finder du på http://www.facebook.com/godoitkids

   Mange hilsener fra Lone og Peter

 7. Hej. Denne app ser rigtig spændene ud, men jeg ha et forslag til forbedering.
  Vi har tre børn og de har ikke nødvendigvis de samme rutiner eller har dem i samme rækkefølge eller bare samme rækkefølge hver dag. Det er noget med hvornår der er plads på badeværelset.
  Det kunne være kanon at børnene selv kan gå ind og lave et tjekmark ved den del der er gjort færdig og ikke kun i den rigtige rækkefølge.
  Det andet kunne være at skrive Signe egne opgaver på listen.
  For så kunne vi nemlig bruge den til andre opgaver i løbet af dagen.
  I dag bruger vi papir med tabeller og afkrydsning og det forsætter vi vist med.
  Vi venter spændt 😉
  Mvh
  Jens Frederik & co

  • Hej Jens
   Vi kan lige forestille os kampen om badeværelset med 3 børn og forstår også godt det du efterspørger. En af de grundlæggende tanker bag app’en er genkendeligheden i forhold til morgenrutinerne. Det skaber tryghed og mulighed for, at barnet øger sin selvstændighed omkring morgenrutinerne. Spørgsmålet er om I ved at aftale en fast morgenrutine for hver af jeres børn kan optimere brugen af badeværelset? Så kunne I eks. sætte tid på hvor lang tid man har lov til at være på badeværelset inden næste barn skal kunne komme til. Man kunne evt. skifte rundt en gang om ugen, så det ikke altid er den samme der er på badeværelset som den første (som eksempel).
   Om ganske kort tid kommer der en ny version af Morning Kids, hvor man selv kan oprette opgaver.

   Lad os høre hvad du tænker om ovenstående.

   Venlig hilsen
   Lone & Peter

 8. Hejsa

  Har netop købt appen

  Super god ide, glæder mig til at prøve den i praksis.
  Ser frem til at i gør det muligt selv at oprette en aktiviteter, hvornår vil dette ske??

  Mvh

  Jonathan Bennedsen

 9. Har lige hentet jeres app, og valgte hurtigt at købe den fulde version. et ønske er om at kunne kopiere en opgave så den kan forekomme mere end en gang, har tænker jeg mest på det med at vaske hænder. Hvilket ville være på sin plads efter toilet besøg samt efter morgenmad.
  Ligeledes ville det være rart for de tidlige skole børn at man kan vælge sprog til f.eks. Dansk. Ved godt at ikonerne fortæller hvad opgaven går på, men der er nogle børn der sætter en dyd i at læse hvad der står når der er bogstaver på skærmen.

  Ellers en god app i har lavet 🙂 som jeg i øvrigt fandt i forbindelse med en artikel på lokalavisen.dk

  • Hej Jan
   Tak for din mail. I forhold til dit ønske om at kunne kopiere en opgave, så kommer der snart en ny version af Morning Kids, hvor du selv kan oprette opgaver. Det er ikke helt det samme som at kopiere, men det skulle kunne løse dit behov alligevel.
   Vedr. sprog, så skulle der meget gerne stå teksten på opgaverne når dit barn spiller spillet. Ellers giv mig lige et praj hvis der er noget vi har overset.

   Hilsen fra Peter

 10. Hej. Vi har været super glade for jeres app. Desværre virker den nye opdatering slet ikke. Alle de oprindelige opgave og billeder er væk og nu kan vi kun selv tage billeder og skrive opgaver, synes dette er en fed udvidelse til den oprindelige version, men savner absolut alt det som app’en kunne før opdateringen. Den virkede perfekt på mit 9 årlige barn!

  • Hej igen
   Det er helt korrekt. Der er en dum fejl når man opdaterer Morning Kids app’en til den nye version. Den midlertidige løsning er at afinstallere og geninstallere app’en (den nye) – så virker det igen. Og det koster selvfølgelig ikke ekstra. Der er en ny version på vej, hvor fejlen er løst.

 11. Hej.
  Først og fremmest kæmpe ros til jeres app. Det er ren og skær verdensklasse.

  Jeg har 2 børn med ADHD, særligt den yngste på 8 springer glad rundt og scorer mønter om morgen.

  Jeg kunne godt ønske mig at den kunne synkroniseres imellem flere enheder og at man kunne have forældre kontrol fra en anden enhed.

  Jeg har selv “fusket” mig frem til en aften rutine ved at bruge puttebamsen som profilfoto på en bruger, og fotograferet de ting som manglede. Det store hit er videoen til sidst, hvor han får muligheden for at vælge imellem spil, sang eller godnathistorie.

  Det ville også være dejligt med mulighed for at lave ugeskema ( hos mig går børnene i bad Mandag, Onsdag og Fredag )

  Jeg er i fuld gang med at sprede kendskabet til dette værktøj i hele mit netværk.

  I har virkelig gjort det godt.

  • Hej Benjamin
   Tusind tak for feedbacken og dine yderligere kommentarer den anden dag. At høre din historie var bare alle tiders. Og som du selv nævner ovenfor, er eksemplet med at lave en “slutaktivitet” hvor du har filmet dig selv og giver din yngste valgmuligheden mellem spil, sang eller godnathistorie super godt tænkt. Jeg tillader mig at give tippet videre.
   Hilsen fra Peter

 12. Hej. Det er en super app, som jeg intet har at udsætte på. Men kan i ikke også udvikle den til android? Min datter bruger min telefon, men det ville være meget bedre at hun kunne bruge sin egen tablet i stedet. Endvidere har jeg anbefalet app’en til flere som desværre må undvære pga de ikke har Apple produkter.

 13. Jeg er blevet anbefalet jeres app, men jeg har kun android enheder.
  Jeg kan læse at I i august 2014 var få uger fra at komme med en android app, men jeg synes ikke at jeg kan finde den i Google Play.

  • Hej
   Udviklingen af Android-versionen har desværre taget alt alt for lang tid. Jeg har netop testet seneste leverance og det er heldigvis kun småting der mangler at blive rettet inden vi kan gøre den tilgængelig.

   Venlig hilsen
   Peter

 14. Det ligner en rigtig god app, som vi virkelig godt kunne bruge. Men vi har desværre kun android. Er det muligt, at få en mail når den er klar til android? Hvis I har brug for en test-familie, vil vi da også gerne melde os for at støtte projektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *